Standuri expoziționale mobile

Standurile mobile și suporturile de prezentare sunt menite să capteze atenția potențialilor clienți. Avantajele acestor construcții sunt posibilitatea de a produce o influență nemijlocită asupra grupurilor țintă ȋn spațiul concentrării acestora, precum și de a fi folosite ȋn repetate rȃnduri la diferite acțiuni de expunere și de promovare.

Standul expozițional va produce prima impresie favorabilă despre compania Dvs. Va forma o idee asupra mărfurilor și serviciilor pe care le propuneți. Va spori recognoscibilitatea și valoarea brandului Dvs.

Ȋn cele ce urmează puteți lua cunoștință de ȋntreaga gamă de standuri mobile și echipament expozițional suplimentar cu descrierea detaliată a construcției.

Standuri roll screen

Este o soluție de prezentare simplă și elegantă. Demontată fiind, construcția ȋncape ȋntr-o trusă compactă pentru păstrare și transportare. Cȃt privește instalarea, ea durează ȋn jur de 3 minute și nu cere abilități sau instrumente speciale. Ȋn scurt timp puteți pune ȋn valoare un suport pentru transmiterea mesajului ȋn cadrul unor prezentări, seminare și acțiuni publicitare. O particularitate a construcției este posibilitatea retractării posterului ȋn tubul de la baza ei. Trusă inclusă ȋn set.

60 X 160

🔍Set

RS-2

80 X 200

🔍Set

RS-2

100 X 200

🔍Set

RS-2

120 X 200

🔍Set

RS-2

150 X 200

🔍Set

RS-2

100 X 200

🔍Set

RS-DL

* Dimensiunile imaginilor sunt ȋn centimetri.

Standuri dinamice

Construcția este concepută ca un display cu imagine rulantă electroacționată. Asigură un maximum de vizibilitate și saturație informativă. Pe parcursul expunerii are loc deplasarea verticală a bannerului printat asemeni benzii transportoare. Publicitatea dinamică atrage atenția și transmite mesaje mult mai detaliate. Propulsor electric, corp de iluminat exterior și trusă de păstrare-transportare ȋn set.

50 X 350

🔍Set

SRSS

80 X 350

🔍Set

SRSS

90 X 350

🔍Set

SRSS

110 X 360

🔍Set

SRSS

140 X 350

🔍Set

SRSS

120 X pȋnă la 500

🔍Set

RU-C

* Dimensiunile imaginilor sunt ȋn centimetri.

X-STAND

Cea mai elementară și puțin costisitoare construcție mobilă din categoria celor extensibile. Sistemul dispune de elemente flexibile cu ajutorul cărora posterul este afișat și menținut ȋn stare ȋntinsă. Ȋn procesul montării mai ȋntȃi se asamblează osatura, apoi are loc suprapunerea bannerului. Puteți folosi un X-stand la diferite evenimente, schimbȃnd doar panoul foto. Ușor transportabil ȋn husa inclusă ȋn set.

Stand
telescopic
maximum
80 x 180
minimum
45 x 150

🔍Set

XB-4

Stand
telescopic
maximum
80 x 200
minimum
45 x 160

🔍Set

DC-M

60 X 160

🔍Set

XB-B2

60 X 160

🔍Set

XB-C1

120 X 200

🔍Set

XB-C

88 x 218

🔍Set

LB-B2

* Dimensiunile imaginilor sunt ȋn centimetri.

Fotowall

Structură portantă pentru banner, cu geometrie stabilă sau pliantă. Deseori folosită la diferite evenimente și ceremonii. Ȋn stare neasamblată ȋncape ȋntr-o geantă sau trusă de dimensiuni reduse. Poate fi transportată cu ușurință și montată de o singură persoană fără instrumentar suplimentar. Ȋn ansamblu cu standuri pliabile, mese promoționale, suporturi de prezentare și alte construcții permite conceperea mai multor scenarii de organizare a spațiului expozițional.

POP-UP BACKBOARD
357 X 225

🔍Set

BB-RF

L-BANNER BACKBOARD
254 X 231

🔍Set

LB-L5B1

BACKBOARD PANNELS STAND
195x205
(60x90 6pcs)

🔍Set

BB-FP-D

* Dimensiunile imaginilor sunt ȋn centimetri.

Light-box

O structură promoțională care nu implică cheltuieli mari. Este asamblată din aluminiu profilat, policarbonat și folie acrilică transparentă care acoperă printul. Ȋn set sunt incluse elemente speciale pentru fixare pe perete. Orientarea poate fi orizontală sau verticală, la alegere. Ȋn interior ȋși găsesc locul trei imagini care se succed ȋn urma acționării electrice. Ele sunt tipărite pe peliculă specială pentru casetele luminoase BackLit Film sau pe suport autocolant. Cufăr, propulsor electric, panouri de fixare și lămpi luminiscente incluse ȋn set.

21,6 x 29,3

🔍Set

WS-AD

21,6 x 65,2

🔍Set

WS-BD

21,6 x 74,3

🔍Set

WS-CD

* Dimensiunile imaginilor sunt ȋn centimetri.

SUPORT MATERIALE PROMO

Construcții destinate expunerii de produse poligrafice: buclete, cataloage, liste de prețuri, reviste, broșuri promoționale și flyere. Asistă și suplimentează mesajul standurilor expoziționale de orice clasă. Ușor de asamblat și durabile ȋn exploatare, vă vor servi ani de-a rȃndul. Noi vă prezentăm două modele: unul mobil și depliabil destinat cu precădere punctelor de vȃnzare, celălalt – cu design avansat, bun și pentru oficii.

capacitate
6 secții
format A4

🔍Set

AMS

capacitate
5 secții
format A4

🔍Set

AC-BH

Promotion counter (MASĂ PROMOȚIONALĂ)

Un atribut tradițional al acțiunilor de promovare, poate fi folosită și ca echipament comercial. Caracteristici de bază: greutate redusă, asamblare rapidă, rezistență ȋn exploatare, structură compactă, vizibilitate din diferite puncte ale sălii ȋn virtutea dimensionării pe verticală. Este prevăzută cu blat, raft pentru expunerea mărfurilor, suport promoțional ȋn partea de sus a construcției. Acesta din urmă găzduiește printuri pe folie autocolantă. Cufăr de păstrare-transportare ȋn set.

ȋnălțime totală 195
suport promo 77 x 28
laterale 42 x 85
ațadă 83 x 85

🔍Set

PC-1

fațadă
202 x 94
parte vizibilă
150 х 94

🔍Set

PC-F

* Dimensiunile imaginilor sunt ȋn centimetri.

STANDER

Este un panou publicitar de dimensiuni reduse. Chiar și așa are proprietatea de a focaliza atenția atunci cȃnd este ȋn calea unui flux intens de trecători. Poate informa despre diferite mărfuri și servicii, promoții și oferte sezoniere. Datorită operativității tiparului digital modern, mesajul afișat, la necesitate, este ȋnlocuit cu unul nou ȋn termene restrȃnse.

60 x 90
dublă față

🔍Set

XD-009

70 x 100

🔍Set

ALS-S-C

60 x 85

🔍Set

ALS-SE-B

* Dimensiunile imaginilor sunt ȋn centimetri.

Mini RollScreen Stand

Structură miniaturală.

30 x 42
(A3)

🔍Set

RS-DE

* Dimensiunile imaginilor sunt ȋn centimetri.

STEAG

Produs asamblabil (metal, plastic) cu fir elastic de fixare și greutate (colac pentru umplere cu apă sau nisip) care crește stabilitatea bazei cruce. Husă de păstrare-transportare inclusă.

100x300

🔍Set

FLB-S

* Dimensiunile imaginilor sunt ȋn centimetri.

Perfectarea comenzii Lista de prețuri