Tipar ultraviolet (UV)

Ȋn ce cazuri este indicat acest gen de printare? Esența lui tehnologică permite transpunerea imaginilor de cea mai ȋnaltă calitate practic pe orice suport, fie hȃrtie, țesătură, sticlă, masă plastică sau chiar lemn.

Avantajele tiparului UV:

 1. Culori vii

  Imaginea este saturată și intensă.

 2. Rezistență și durabilitate

  Oricare ar fi factorii de mediu – umiditate ȋnaltă, schimbare bruscă a temperaturii, acțiune a agenților chimici – ei nu alterează stabilitatea imaginii. Printul ȋși va păstra aspectul și ȋși va produce efectul ani și ani de zile.

 3. Produsul finit este inodor

  Nu emite mirosuri și componente nocive, astfel poate fi expus ȋn orice ȋncăperi, inclusiv ȋn camerele pentru copii.

 4. Imaginea este printabilă pe orice suport

  Materialul, practic, poate fi oricare: diferite tipuri de hȃrtie, pelicule din polimeri, pȃnză banner, textile, piele, sticlă organică, lemn, plastic, metal etc.

Astfel tiparul UV deschide un cȃmp larg pentru ȋnfăptuirea oricăror idei creative ȋn domeniul designului și al producerii de materiale publicitare. Tehnologia permite inscripționarea panourilor compozit, cartonului buretat, sticlei, pielii naturale și artificiale, țesăturilor sintetice și naturale, metalului, foliei, hȃrtiei, materialelor flexibile pentru publicitate.
La fel poate fi efectuată brandarea oficiilor cu imagini transpuse pe plastic și sticlă organică. Este posibilă printarea dublă față care captează și mai mult atenția, transmite destinatarului un mesaj deosebit de consistent.

Imaginile aplicate pe sticlă organică chiar pot avea un efect 3D!

Tipăriturile de acest gen sunt binevenite pentru cutiile luminoase și diferite firme.

Ȋn ȋncăperi tiparul UV este utilizat la decorarea pȃnzei, lemnului, pietrei artificiale. Nu vă rămȃne decȃt să alegeți decorațiunile, ornamentele, imaginile foto care se vor ȋncadra ȋn aspectul interior, astfel orice element sau accesoriu, de exemplu - jaluzelele, vor deveni nu numai parte a ansamblului, dar și bijuterie a lui!


Tiparul UV se folosește pe larg pentru printarea tapetelor foto care sunt o soluție de personalizare și decorare a ȋncăperii. Clientul are mȃnă liberă ȋn alegere dintr-o gamă variată de materiale (hȃrtie, pȃnză, țesături, peliculă, polipropilenă), cȃt și de texturi ale acestora. Și, desigur, imaginea poate fi oricare, la bunul Dvs plac.

Tapetele foto sunt ȋn stare să schimbe mult aspectul oricărei ȋncăperi, să zicem a camerei pentru copii, decorȃnd-o cu chipurile personajelor preferate din cărți și filme.
Mai este un moment demn de mențiune: tiparul UV trece cu ușurință imaginea pe plăci din ceramică sau sticlă. Interiorul camerei de baie individualizat ȋn acest fel are un aspect irepetabil și bucură ochiul stăpȃnilor care au toată libertatea de a da preferință unui subiect și unor culori anume.

Luați legătură cu noi pentru a realiza proiectul Dvs. Ȋnnobilați-vă spațiile interioare și imaginea publicitară uzȃnd posibilitățile tiparului UV!

Perfectare comandă Listă de prețuri